EXTRAORDINARI FINAL DE TEMPORADA DEL BASKET CLUB CANALS

La temporada regular arriba a la seua fí. TOTS els equips que conformen esta gran família han conseguit sobradament els seus objectius: Disfrutar i aprendre, per tant, el seu fruït són els bons resultats i la satisfacció del treball ben fet.

El més menuts, BENJAMINS, ALEVINS I INFANTILS van aconseguir l’ascens de categoria, lluïtant contra els millors equips de la Comunitat Valenciana, extraordinària la llavor dels entrenadors i l’entrega i il.lusió del xiquets i xiquetes.

Els CADETS continuen en competició ja que han guanyat la seua fase i passen a disputar els play-offs de categoria zonal. Molta sort xicots.

Els JUNIORS d’Ivan Ballester han conseguit l’ascens a preferent quedant col.liders de la categoria junt al CB Genovés. Fantàstic grup de xicots, que són el futur més inmediat del nostre club.

El SENIOR B iguala la posició de la temporada passada, cinquena, fenomenal a pesar de les baixes que ha patit tota la temporada per diversos motius.

Finalment EL SENIOR A , ha conseguit una meritòria tercera posició en la lliga de Preferent, a un pas de l’ascens a autonómica. Molt bon treball de Xavi Barberà conjuntant un equip caracteritzat per la seua lluïta en tots els partits.

Ara ens queda als seniors la COPA FEDERACIÓ, que anem en tota la il.lusió de quedar el millor possible. Seguirem informant les properes setmanes de les activitats del club.

LA FORÇA D’UN CLUB: BASKET CLUB CANALS

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.