Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – Amb tot, continuem fent bàsquet.

Bones siguen, fembasqueters!

El passat cap de setmana tinguerem la més que nomenada “Jornada solidària i esportiva“, en la que 5 clubs esportius de Canals ens vam juntar per fer algo novedós al poble (no sabem si també a la comarca de la Costera) a nivell esportiu al temps que col·laboràvem amb dos causes: la lluita de Carmelo i la seva malaltia, així com amb Càritas de la Parròquia de Sant Antoni Abat.

Ixqué de cine: moltíssims xiquets i xiquetes fent esport i variat, moltíssima germanor i rialles… i es va superar la mitja tona d’aliments per a Càritas i els vora 800€ per a Carmelo. On hi ha que signar per a que l’any que ve torne a eixir -al menys- igual de bé? Doncs, ens hem proposat que ixca millor. Idees ja hi han moltes, des del mateix dissabte, però aixó ja vindrà.

Voldriem, des del FBC, agraïr als clubs organitzadors i participants per el seu interés. Aquest “experiment” esportiu-social ha donat molts bons resultats, encara que teniem moltes incerteses. Una vegada més es demostra que es poden fer coses importants al poble de Canals, sense cap gasto desorbita, amb bona voluntat, interés i ganes. Cadascú ja traurà les seves conclusions o no.

Eixa mateixa matinal estiguerem informant en directe de tot el que anava ocorreguent. I la repercusió en Twitter i Facebook fou tremenda. El share social va ser espectacular, donats els retuits en Twitter i el compartir fotos per Facebook. Gràcies també als que, d’alguna manera, vareu col·laborar amb la difusió de l’esdeveniment.
Trobareu més fotografies de la jornada a l’àlbum de ConéixerCanals i a l’àlbum que hem publicat també nosaltres. Esperem que vos agraden. Podeu clickar damunt de qualsevol dels dos per veure’ls.
A banda, esta setmana reprenem la marxa habitual de tots els equips:
  • Ahir dijous, l’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) va perdre front l’Enguera Bàsket el partit que tenia aplaçat del passat cap de setmana.
  • El partit que debia jugar hui l’equip CADET (Rodared-FBC) en Paterna, s’aplaça de nou al divendres dia 14 de març.
  • Demà dissabte jugarà l’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) en Gandia a les 12h.
  • De vesprada, l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) rebrà al pavelló Ricardo Tormo al CB Tavernes a les 18h.
  • Diumenge de matí, l’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) visitarà també a l’UP Gandia a les 11h.
  • I per finalitzar la jornada, l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente/MasiaGolf-FBC) rebrà al pavelló de Canals a l’Alberic/Alzira a les 12h.
I poc més, que no és poc en realitat. Sabeu que trobareu més informació als perfils de Facebook i Twitter, actualitzats constantment, i a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es
Gràcies pel vostre interés, un abraç i a seguir fent bàsquet!
FBC-CLUBS DEPORTIVOS Y SOLIDARIOS 1-3-14 (184)640 FBC-CLUBS DEPORTIVOS Y SOLIDARIOS 1-3-14 (148)640 FBC-CLUBS DEPORTIVOS Y SOLIDARIOS 1-3-14 (155)640

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.