Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – BON NADAL!

Bones siguen, fembasqueters! I bones festes!

Estos van ser els resultats dels diferents equips de l’escola municipal de bàsquet i club del FBC al passat cap de setmana:

  • L’equip ALEVÍ 2004 (Fabio-FBC) va guanar a Alberic, front el CB Misana, per 26-34. La feina i paciència de Pau no sols es veu reflectida en la millora dels nanos, sinò també arriben victòries. Enhorabona per a ells.
  • Diumenge al poli de Canals, l’equip INFANTIL (Gerpasa/Ormar-FBC) va perdre front el CB Mtnez. Valls (37-52). Malgrat donar la cara i millorar respecte al partit d’anada, no van poder fer front al poderós equip d’Ontinyent.
  • De vesprada, a l’Olleria, l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente-FBC) deixava anar en l’últim minut un partit que dominava des del començament. No se’ls dona bé als de Rafa Castells la victòria.
  • L’equip CADET (Vidavia/Rodared-FBC) perdia a la Canal de Navarrés front l’Enguera Bàsquet.
  • Per últim, l’equip ALEVÍ 2003 (Madremia-FBC) suspenia el seu partit front el NB Xàtiva per raons de la Federació Valenciana de Bàsquet. En saber propera data del partit, vos informarem.
Dimarts dia 23 hi hagué entrenaments de vesprada al poli de Canals. Repetirem el proper dimarts dia 30 de desembre: a les 9:30 els CADETS i INFANTILS, després a partir de les 11:30h serà el torn dels de MINIBÀSQUET. Preguem accediu a la pista per la porta lateral de la dreta i no per la central, donat que s’entra pols a la pista.
Hem publicat un àlbum de fotos amb imatges d’aquest entrenament passat, que trobareu junt amb molts altres d’aquesta temporada (portem ja més de 30 àlbums, més de 1200 fotos publicades des de setembre): ÁLBUMS DE FOTOS. Adjuntem unes imatges d’aquest últim entrenament al poli.
Aquest diumenge dia 28, un equip de PREBENJAMINS-FBC participarà al torneig de Nadal organitzat a Ontinyent junt amb altres clubs de la Ribera i la Vall d’Albaida. Els menuts jugaran fins a tres partits repartits durant la jornada. S’ha citat als jugadors a les 9:30h front el pavelló de Canals per eixir cap allà. Preguem puntualitat.
El mateix diumenge de vesprada, hi haurà un curset de formació respecte a la preparació física en l’aprenentatge del bàsquet per a tots els entrenadors del FBC.
A més, s’ha presentat ja el LLIBRE DE FESTES DE SANT ANTONI 2015 i enguany apareguem a les pàgines 322, 323 i 324. Vos convidem a que pegueu una ullada al text i fotos.

Res més, que no és poc. Repetim els bons desitjos d’aquestos dies, gràcies pel vostre temps, rebeu un fort abraç i a seguir fent bàsquet!

IMG_1564800 IMG_1528800 IMG_1547800

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.