Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – De lo que fem (bàsquet) ens coneixeran

Bones siguen, fembasqueters!

Aquesta setmana hem continuat amb els entrenaments al poliesportiu de Canals i també amb les competicions dels diferents equips de l’escola municipal del FBC. Ara vos contem algunes cosetes…

 IMG_0595640
  • Ahir dijous, l’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) va rebre al NB Xàtiva. I, encara que primerament van donar batalla, l’equip visitant -amb molta superioritat física- es va escapar al 3er quart i va guanyar sobradament: 25-63. Enhorabona als menuts per l’esforç.
  • Dissabte a les 11h al poli també, l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) rebrà al Mtnez.Valls d’Ontinyent. El resultat d’aquest partit por comportar que l’equip de Damian passe a la següent fase com a un dels millors 2ons i competir en 1a Zonal.
  • Després serà el torn de l’equip CADET (Rodared-FBC) a les 12:30 també contra el Mtnez.Valls. En l’anada els canalins van perdre per la mínima, així que hi ha il·lusió per fer un bon partit ara en Canals.
  • De vesprada, en Anna a les 18:30, l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente/MasiaGolf-FBC) visitarà al CB Anna intentant donar la cara davant un dels líders del campionat.
  • El partit que debia disputar l’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) s’ha aplaçat fins el proper dimarts a petició del rival.
Sort a tots i a disfrutar fent bàsquet!
Al llibre de les festes patronals a Sant Antoni Abat (el gros) apareguem a les pàgines 300, 301 i 302. Ahí parlem una miqueta del que va ser la temporada passada i una miqueta de l’inici d’aquesta. Per si voleu pegar una ullada.
Hui divendres, a les 20:45h en la Barraca del parc Jaume I (front a Correus), tenim reunió de la Junta del FBC. Convidem, com sempre, a qualsevol que vullga vindre i participar/plantar orella per debatre i informar sobre diferents assumptes de l’actualitat del club i escola municipal de bàsquet.
Podreu trobar més informació als perfils de Facebook i Twitter, així com a l’adreça de correu fembasquetcanals@hotmail.es
Rebeu una forta abraçada i gràcies per la vostra atenció. A seguir fent bàsquet!
 IMG_0561640 IMG_0574640

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.