Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – Els Reis han passat i ens han deixat…

Bb7NKiUIEAAJWiL

Bones siguen, fembasqueters! Esperem que hageu gaudir d’unes bones festes nadalenques amb la vostra gent.

Nosaltres hem tingut una miqueta de vacances respecte a l’activitat habitual, encara que tampoc hem parat massa. El passat dijous varem reprendre els entrenaments al poliesportiu municipal de Canals amb més de 30 xiquets de l’escola municipal de bàsquet del FBC allí presents.

I el passat cap de setmana, dos equips varen jugar partits amistosos aprofitant el paronet de la competició:

  • L’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) va participa al Torneig Solidari organitzat pel CB Benigànim, jugant un triangular front al propi CB Benigànim i el CB Albaida, amb una victòria i derrota per als de Damian. Felicitar als ganxuts per la proposta de torneig nadalenc i convidar-nos a participar. Destacar que la meitat dels jugadors canalins eren prebenjamins i van donar la cara.
  • El mateix dissabte dia 4, però al poli de Canals, l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) va guanyar per dos punts de diferència al CNB Alcoi. El partit tingué dos parts clarament diferenciades: en la primera, foren els locals els dominadors; i en la segon van ser els alcoians qui van estar més a prop de la victòria. També ací es va donar l’oportunitat a 5 jugadors alevins per a que donaren bona mostra de les seves ganes.
Enhorabona a tots per l’esforç i entusiasme fent bàsquet!
Esta setmana continuarem amb els entrenament al poli el dimarts i dijous per a tots els grups del FBC i el proper cap de setmana reprenem la competició oficial a totes les categories. D’aixó vos informarem més endavant.
A les fotografies, imatges de l’entrenament del dijous passat al poli i imatge dels tres Reis Mags d’Orient que varen col·laborar a un col·legi d’acció educativa singular (CAES) per tirar una maneta i gaudir amb xiquets amb risc d’exclusió social.

Gràcies pel vostre interés, rebeu una forta abraçada i a seguir fent bàsquet!

IMG_20140103_180041640  IMG_20140103_181326 IMG_20140103_172633640

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.