Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – Festa MINI a Tavernes i Festa BABY a Xàtiva… i allí estarem!

IMG_20140515_181038 (Copiar)

Bones siguen, fembasqueters!

El proper cap de setmana hi ha moltíssima activitat en quant al que suposa la dinàmica habitual dels diferents grups de l’escola municipal de bàsquet del FBC. Vos expliquem:

  • Durant el matí de dissabte en l’Albereda de Xàtiva hi tindrà lloc la I TROBADA BABY BÀSQUET, en la que participarem amb el nostre grup de BABIES-FBC amb altres 10 clubs de la contornada.
  • En Tavernes de la Valldigna es realitzarà la FESTA FI de la LLIGA MINI, on el FBC acudirà amb Benjamins i Alevins, junt amb altres 50 equips de 24 pobles diferents. Sabem ja que els BENJAMINS (Etilux-FBC) s’enfrontaran a CB Tavernes i EB l’Olleria; i que els ALEVINS (Gerpasa/Himar-FBC) jugaran la semifinal front l’UPB Gandia i després veurem si la final o el 3er i 4rt lloc.
  • Diumenge de vesprada jugarà l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) en terres de la Canal, front el CB Anna. Amb una victòria els de Damian es farien forts a la 3a possició del seu grup al Trofeu Federació.
A gaudir bona cosa i passar-ho bé fent bàsquet!

Recordem unes quantes coses:

  1. S’han començat a arreplegar els fulls per a la JORNADA FAMILIAR del 14 de juny. A estos fulls cal indicar si es vol participar als partits o/i al dinar. Si algú no els té, pot demanar-los sense cap inconvenient.
  2. Dimarts es tanca el plaç per a l’inscripció al TORNEIG 3×3 i CONCURS DE TIR del dia 31 de maig. Recordem que, encara que s’abona 1€ simbòlic per jugador i es reembolsarà, la participació a tot és gratuïta.
  3. “Coques & Bàsquet”: Els pares/mares/familiars/amics que vullguen col·laborar amb una coca o pastís (dolç o salat) per al dia 31, preguem es fiquen en contacte amb nosaltres per tal de tenir un seguiment i planificació previs. Així poder controlar que hi haja de tot i no falte de res.
  4. Al igual que si algú vol col·laborar en l’esdeveniment i organització, tirant una maneta a les taules o arbitratges, al funcionament del torneig… serà benvingut! Puga molt o poc, sols ens cal saber l’horari de disponibilitat. Tota pedra fa paret.
A banda… ahir dijous de matí, una “expedició” del FBC va anar a l’alberg Torre d’Alborache per tal de començar a preparar l’ACAMPADA FEMBASQUETERA de juliol. Veure instalacions i possibles rutes, presentar-nos al personal de l’alberg, comprovar estat d’habitacions, pistes i aules, etc. Ja vos direm més coses més endavant.

Com sempre i actualitzats amb regularitat, podreu trobar més informació als perfils de Facebook i Twitter, així com també podeu contactar a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es

Gràcies pel vostre temps, un fort abraç i a seguir fent bàsquet!
Sin título (Copiar)  IMG_20140520_163340 (Copiar)

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.