Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – Jornada Familiar i preus anticrisi

cartel apuntarse jpg

Bones siguen, fembasqueters.

El proper dissabte dia 14 al pavelló Ricardo Tormo hi ha la “JORNADA FAMILIAR” d’enguany. Partidets entre familiars i els jugadors/es, pares, mares, germans… a dins la pista per tal de tenir una jornada esportiva més bé lúdica i de compartir eixa experiència entre tots.

Durant el matí es faran els partits conforme categories, després a la dutxa i a les 14:00h ens trobarem al restaurant del Club de Tenis per a dinar tots junts.

També esta setmana s’ha publicat al tabló del pavelló la proposta de “PREU ANTICRISI” per a la temporada vinent. Des del FBC creguem que qualsevol jugador/a que vullgua competir ho podrà fer pel preu de 60€. Considerem que amb la situació actual tots ens apretem el cinturó i nosaltres també podem apretar una mica els números. Eixa és l’única quantitat que hi hauria que abonar al club per tal de que el xiquet/a volguera jugar a qualsevol dels equips.
El dijous vinent, dia 19, hi haurà una reunió prèvia a l’ACAMPADA FEMBASQUETERA. De la que donarem més detalls els propers dies.

Trobareu, com sempre, més informació a les pàgines de Facebook i Twitter, així com al correu fembasquetcanals@hotmail.es

Gràcies a tots pel vostre interés i a seguir fent bàsquet!
IMG_20140612_110916

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.