Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – Passat el #II3x3FBC… anem a per més!

3X3 TARDE 31-5-14 (14)

Bones siguen, fembasqueters!

El passat dissabte 31 vam disfrutar d’una jornada esportiva completeta al pavelló Ricardo Tormo de Canals. En la 2on edició del TORNEIG 3×3 i CONCURS DE TIR del FBC vam tenir pluja i sol, un matí repletet i una vesprada livianeta… 32 equips i més de 100 xiquets i xiquetes del poble de Canals, així com vinguts de fins a 9 clubs de la Costera, la Ribera, la Canal de Navarrés i la Vall d’Albaida, van gaudir de 3 a 5 partidets de 10′-15′, a més d’un concurs de tir amoldat a cada categoria.

Pel matí, BABIES, BENJAMINS I ALEVINS van omplir de gom a gom la pista. En algun moment del matí pareixia que rondava el caos al pavelló per les 5 pistes on hi havia joc. De nou, amb el format “Coques & Bàsquet” (on familiars i amics tiren una maneta portant coques dolces i salades per a repartir als participants i vendre) més l’ajuda de MADREMIA i CocaCola, es va abastir a tots els xiquets/es de beguda, menjar i una peça de fruita.

La vesprada, potser en quant a la competició, fou més “deslluïda” ja que sols hi hagué competició per a 8 equips INFANTILS. En la categoria CADET, a falta de 2 dies per al torneig, dos clubs que pensàven dur equips es van tirar enrere per diferents motius i no es va poder dur a terme de manera seriosa, com haguèrem dessitjat. Amb tot, per als participants de la vesprada hi hagué més partits i un concurs de tir més elaborat i competitiu.
Amb lo tret a la “barra” de l’entrada per als familiars i curiosos que es passaven pel pavelló (amb 1€ es repartia beguda i qualsevol de les coques) es van paliar les despeses del torneig (compra de material, trofeus, etc.). Una vegada més, s’ha demostrat que es poden fer coses interessants a Canals sense necessitar cap gasto desmesurat.
Amb les fotografies recollides, hem penjat a Facebook un àlbum que podreu trobar si clickeu ací damunt: ÀLBUM DE FOTOS DEL #II3x3FBC

Volem agraïr també a COLORS la seva col·laboració amb llepolies i detalls per a tots els finalistes de cada categoria i competició, així com per a tots els BABIES. Així com també a tots els amics i familiars que van tirar una maneta durant tot el dia, bé siguera a l’entrada o bé a peu de pista.

I ara venen més coses!

Per a començar i fer gana, la JORNADA FAMILIAR que hem organitzat per al dissabte 14 de juny. Partidets entre familiars i jugadors de l’escola municipal de bàsquet del FBC durant tot el matí, repartits per categories. I després, dinar al restaurant del Club de Tenis de Canals.

Gràcies pel vostre interés, rebeu un fort abraç i a seguir fent bàsquet!
 3X3 31-5-2014 (2) 3X3 31-5-2014 (57) 3X3 31-5-2014 (179) 3X3 31-5-2014 (189)

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.