Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – Pretemporada en marxa!

IMG-20140819-WA0000

Bones siguen, fembasqueters!

Després d’un mini-paronet de dos setmanes, esta penúltima setmana d’agost hem tornat a rodar amb l’inici de la pretemporada per als més majors. Dimarts i dijous hem acudit al voltant de la 15 de persones a la pista del poliesportiu de Canals per començar a intentar agafar forma i maneta de cara a la temporada.

A la participació dels habituals com Toni, Jaume, Diego, Jose Mª, Miquel, Rafa o Juanvi, estos dies s’han unit jugadors canalins que participaran a lligues de categories superiors com són Galbis (que ho farà a Xàtiva en categoria Autonòmica) o Chus (que jugarà a Ontinyent en categoria Nacional). A més de Nacho o Pablo, que la temporada passada van militar a l’altre club de bàsquet del poble de Canals o ex-jugadors veterans com Salva o Pau, que no han deixat de perdre el cuquet per l’esport de la cistella i també s’han arrimat pel poli a pegar una suadeta i participar.

Encara que va haver un xicotet malentés entre els horaris que teniem assignats des de primers de juliol i el que ens vam trobar abans d’arribar al poli, el Regidor d’Esports va intervindre per trobar solució que més o menys contentara a tots. La setmana que ve repetirem horaris: dimarts i dijous de 19 a 20:30h. Esperem ja la participació de cadets i infantils.

Anit hi hagué també reunió de la Junta Directiva del FBC a la Barraqueta del parc Jaume I, un mes després de l’anterior, en la que es van tractar temes de cara l’inici de la temporada. Com sempre, de cara la temporada que comença, animem a pares i mares que tinguen interés en participar i tirar una maneta, en que s’arrimen sense cap vergonya ni compromís. Tota pedra fa paret.

Estem a l’espera que se’ns confirmen les dates que vam solicitar per escrit en juliol per a les activitats que tenim programades a setembre i octubre, de les que ja vos informarem més endavant.

Res més, podreu trobar més informació als perfils de Facebook i Twitter, així com a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es

Gràcies pel vostre temps i interés, rebeu un fort abraç i a seguir fent bàsquet!

 2014-08-19 19.53.48 (Copiar)

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.