Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – Prèvia cap de setmana del 22 i 23 de febrer

a2todos los equipos640

Bones siguen, fembasqueters!

Esperem que encara seguiu tan enamorats com el cap de setmana passat. Aprofitem per avançar-vos quins seran els partits d’aquesta jornada per als diferents equips del FBC:

  • Dissabte a les 13:00 en terres de la Ribera, l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) visitarà al CB Alginet amb intencions de continuar amb la senda dels bons resultats.
  • Diumenge a les 9:30 al poliesportiu municipal de Canals, l’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) rebrà al CB Alginet.
  • A les 11:00, també al poli, l’equip CADET (Rodared-FBC) jugarà front al CB Tavernes Blanques.
  • En el pavelló Ricardo Tormo a les 12:00 jugarà l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente/MasiaGolf-FBC) rebrà al CB Guadassuar.
Els ALEVINS descansen esta setmana.
Aprofitem esta notícia per avançar-vos que el proper dissabte dia 1 de març hi haurà LA JORNADA SOLIDÀRIA I ESPORTIVA d’enguany, en benefici de Càritas de la Parróquia de Sant Antoni i també per tirar una mà a Carmelo i la seva causa.
En aquesta ocasió, quatre clubs esportius més de Canals s’han volgut sumar a l’esdeveniment (Club de Volei, Club de Baló a Mà, Club de Tenis i Club de Kàrate, a més del Fem Bàsquet). Durant la setmana concretarem més coses al respecte. Com l’any passat, animem a tot el món que participe, així com a curiosos i qualsevol, que es passe pel pavellò i aporte el seu quilet d’aliments, llet, oli, etc.
L’any passat es va recollir mitja tona i esperem enguany, com a mínim, arribar a la mateixa xifra.
A més del cartell d’aquest bonic esdeveniment, adjuntem un parell de fotografies dels partits en Picassent i l’Alcúdia de la passada setmana.
Més informació als nostres perfils de Facebook i Twitter, així com a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es . Gràcies pel vostre interés i a seguir fent bàsquet!
 cartel a2 carites640 L'ALCUDIA FBC 15-2-14 (11)640 PICASENT-FBC 15-2-14 (8)640

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.