Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – Prèvia jornada 10 i 11 de maig

Bones siguen, fembasqueters!

Estos seran els partits que jugaran els equips de l’escola municipal de bàsquet del FBC aquest cap de setmana:
  • En Alginet, el dissabte a les 9:00h, l’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) buscarà reprendre la senda de la victòria front un equip difícil com és el CB Alginet
  • Dissabte a les 12h al pavelló Ricardo Tormo de Canals, l’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) rebrà al CB Anna amb la intenció d’aconseguir la primera victòria en esta última fase de la lliga.
  • Diumenge a les 16h en la Ciutat de l’Esport de Xàtiva, l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) visitarà al NB Xàtiva per tal de seguir amb les bones sensacions.
Sort per a tots ells i molts d’ànims, guanyen o perden, lo important és que disfruten i aprenguen fent bàsquet.
El passat dijous va tenir lloc la reunió informativa respecte a l’ACAMPADA FEMBASQUETERA d’inicis de l’estiu amb bones sensacions, donat que ja s’han inscrit més de la mitat de les places ofertades. Volem recordat, com se’ns va preguntar ahir, que poden participar xiquets/es que formen part o no del FBC; els matriculats al club tenen un xicotet descompte, aixó sí.
A més, esta setmana hem començat a rebre el interés de clubs de bàsquet de la contornada per a participar al proper II TORNEIG 3×3 i CONCURS DE TIR del 31 de maig. Ara mateix ja tenim 5 clubs confirmats, a falta de 3 setmanes per a l’esdeveniment és una molt bona notícia. La bona organització de l’any passat així com el format “Coques & Bàsquet“, conforme ens han dit, ha tingut molta a veure amb les ganes de repetir enguany.
I recordem que el proper dilluns i dimarts, dies 12 i 13 de juny, el pavelló romandà tancat per reformes. Disculpeu les molèsties.
Res més, com sempre podeu trobar més informació als perfils de Facebook i Twitter, així com a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es
Gràcies pel vostre interés, rebeu un fort abraç i a seguir fent bàsquet!
cartell-3x3[1]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.