Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – Prèvia jornada 14 i 15 de desembre

IMG_20131211_180400640

A puntet d’acomiadar-nos del pavelló Ricardo Tormo, donat que -de nou- es tancarà per a l’esport durant un mes, fins passar Sant Antoni, continuem amb els entrenaments de l’escola municipal de bàsquet del Fem Bàsquet Canals i partits. Aquesta setmana aquestos seran els que disputaran els diferents equips:

  • Dissabte dia 14 de desembre, l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) visitarà al CB Bocairent a les 9:30h.
  • L’equip CADET (Rodared-FBC) jugarà en Moixent el mateix dissabte a les 16:30h front al CD San Pedro.
  • Diumenge de matí, a les 12h al pavelló Ricardo Tormo de Canals, l’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) rebrà al CB Genovés.
  • De vesprada, a les 16h, l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente/MasiaGolf-FBC) jugarà en Silla front a un equip líder i invicte.
Recordem que ja està obert el plaç per a renovar les matriculacions per al 2014, vos animem a que es passeu abans millor per tal de fer la matrícula a l’escola municipal de bàsquet del Fem Bàsquet Canals al despatx de Ríchard al pavelló. Una sugerència és que -si podeu- aneu pel matí, que hi ha molta menys cua que de vesprades.
A més, hem sabut hui que el pavelló estarà tancat per al dijous 19 i divendres 20, pel que hem sol·licitat la pista del poliesportiu per tal de no trencar la dinàmica d’entrenaments del FBC, donat que encara hi haurà competició eixe cap de setmana. Per tant, l’esdeveniment anunciat per a eixe divendres dia 20 queda aplaçat fins propera data.

Tots estos canvis (esperats i inesperats) intentem informar-los sempre lo abans possible. Bé siga pels nostres perfils a Facebook o Twitter, o bé siga mitjançant les webs i medis que col·laboren amb la difussió. Lamentem el marejol, però intentem ficar-vos al dia amb la major cel·leritat possible.

Adjuntem un parell de fotografies de part de l’entrenament del dimecres al poliesportiu.

Res més, gràcies pel vostre interés i a seguir fent bàsquet!

 IMG_20131211_181046640

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.