Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – Prèvia pont de desembre

Bones siguen, fembasqueters!

Arriba el fred, les bufandes i colls alts, però no per aixó deixem de donar la tabarra 😛 Esta setmana, donada la festivitat del 6 i 8 de desembres, així com de l’entrada de la primera soca, cap equip de l’escola municipal de bàsquet del FBC jugarà partit. Descansen fins el proper cap de setmana.

Sols l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente-FBC) jugarà partit a Sueca el dissabte a les 16:15h per tal de retrobar-se amb la victòria, malgrat la important baixa del seu jugador franquícia i millor persona, Adrian.

Ahir dijous es va jugar un partit avançat de Sant Antoni (quan estarà el pavelló tancat) que va enfrontar a l’equip ALEVÍ 2003 (Madremia-FBC) amb l’EB l’Olleria. Victòria per als de Juanvi i Rafa Peris per 55-32 en un partit on les aficions (familiars i coneguts) dels nanos van estar animant fins l’últim minut cada acció del partit, fora qui fora el xiquet o xiqueta que la protagonitzara, amb o sense canasta. Així dona gust.

També ahir hi hagué reunió de Junta Directiva del FBC en la que es van tractar diferents temes d’actualitat del club i escola. Entre altres, enguany s’ha superat la quantitat de loteria de Nadal venuda de les dos temporades anteriors i hi haurà esta setmana límit per demanar-ne més abans que siga tornada la restant a l’admin. de loteria.

Recordem que el dia 10 de desembre es cobrarà la loteria de Nadal als comptes que se’ns van donar per a les domiciliacions. Tingueu-ho en compte per si hi haguera que ingresar diners o bé avisar-nos per evitar devolucions.

Esta setmana hem rebut ja (per fi) les samarretes amb els nous patrocinis d’aquesta temporada. Aniran repartint-se als diferents equips durant la setmana vinent.

Dessitgem que passeu molt bona festa de LA SOCA!

Podreu trobar més informació als perfils de Facebook i Twitter, així com a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es

Gràcies pel vostre temps, rebeu un fort abraç i a seguir fent bàsquet!
IMG_20141204_182124800 IMG_20141204_183520800 IMG-20141204-WA0005800

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.