Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – Resultats de la jornada i novetats

IMG_20140515_182052 (Copiar)

Bones siguen, fembasqueters!

Estos han sigut els resultats dels diferents equips de l’escola municipal de bàsquet del FBC d’aquesta passada jornada que, per diferents motius, es va disputar des del dijous fins ahir dilluns:

  • Dijous de vesprada, l’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) visitava al CB Anna. Va donar tota la batalla que va poder, encara que perguera 66-44. Bona mostra de lluita -una més- per als de Damian. Haver passat com a 3ers en la primera fase del torneig els va fer trobar-se amb 1ers i 2ons d’altres grups, el que va obligar a un plus d’exigència, que també els vindrà bé per al futur.
  • Diumenge de matí, al pavelló Ricardo Tormo, l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) va rebre al CB Patronato de Bocairent, amb qui en la Lliga ja es va perdre els basquetaverage. Ara, al Trofeu Federació i en casa, l’equip canalí va ser molt superior i va guanyar tinguent protagonisme els tres alevins que havien sigut convocats. (76-48)
  • I ahir dilluns de vesprada, també al pavelló de Canals, l’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) va rebre al CB Alginet en els quarts de final de la Lliga Mini Intercomarcal. Encara que a l’anada els de Juanvi van guanyar de 16 punts i tenien eixe marge, van eixir a guanyar sense donar peu en cap moment a la remontada: 57-40. El proper dissabte es jugarà la final a 4, on l’equip canalí es creuarà pimer amb l’UPB Gandia.
I és que el proper dissabte dia 24 de maig, en Tavernes de la Valldigna, es celebrarà la FESTA FI DE LLIGA MINI. Com l’any passat, tots (o la gran majoria) els clubs participants ens veurem allí per a que xiquets/es facen un parell de partits i gaudixquen de les activitats programades. A més, es jugaran les fases finals de cada categoria.D’entre els més de 600 participants, de més de 50 clubs i 24 pobles diferents -com l’any passat- el Fem Bàsquet Canals representarà al poble de Canals en esta festa del minibàsquet.

El mateix dissabte, però en Xàtiva, tindrà lloc la I Trobada d’equips Baby Bàsquet. I, com no, el FBC també estarà ahí amb els seus jugadors d’eixa categoria. Esta trobada tindrà més caràcter lúdic, que no competitiu. Encara que els xiquets/es també jugaràn un parell de partidets.
Ja hi han 15 equips inscrits per al II TORNEIG 3×3 i CONCURS DE TIR del proper dissabte dia 31. Estos dies hem recalcat que la participació serà GRATUÏTA, tal i com ens obliga l’Ajuntament en la seva normativa d’ús d’instalacions. L’euro simbòlic que s’ha demanat en cada inscripció, serà reembolsat el mateix dia de la competició.A més, com l’any passat, amb el format “COQUES & BÀSQUET” pretenem que pares/mares col·laboren amb el que bonament puguen fer a casa i així donar als participants algo dolç/salat i també paliar així les despeses del torneig.

Res més, com sempre podreu trobar més informació a Facebook i Twitter, així com a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es
Gràcies pel vostre temps, un abraç i a seguir fent bàsquet!
Participants LligaMini  cartel 02 aniversario (Copiar)

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.