Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – Resultats del cap de setmana

Bones siguen, fembasqueters!

En una jornada amb molt d’amor o molts enamorats, aquestos han sigut els resultats dels diferents equips del FBC:

  • Divendres de vesprada l’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) perdia en la seva visita al CB Cullera (39-12).
  • Dissabte a primera hora, al pavelló Ricardo Tormo de Canals, fou el torn de l’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) que rebia al CB Alginet i guanyava amb solvéncia (73-27).
  • Més tard, en terres de la Ribera, l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) no superava per poquet a l’EMBA de l’Alcúdia (66-60).
  • De vesprada jugaba l’equip CADET (Rodared-FBC), que  caia per 63-39 front al CB Picassent.
  • I per últim, l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente/MasiaGolf-FBC) va perdre 69-63 un altre partit que guanyava durant 35 minuts en Carlet.

Enhorabona a tots per l’esforç i ganes, i a descansar fins tornar als entrenaments.

Per altra banda, la setmana passada es van repartir dilluns les paperetes per al sorteig de lotería de març. Si algú volguera de més, no dubte en demanar-ne.

Els propers diez informarem degudament respecte a la JORNADA ESPORTIVA I SOLIDÀRIA del proper dissabte 1 de març. Dir que enguany s’han sumat a esta iniciativa més associacions locals com són el Club de Tenis, el Club de Baló a Mà, el Club de Volei i el Club de Kàrate. A tots ells agraïm l’interés mostrat des de l’inici de temporada, inclús des de la temporada passada, per formar part d’aquest esdeveniment i sumar esforços i esportistes de Canals a esta jornada. A més de la recollida d’aliments per a Càritas de la Parroquia de Sant Antoni, es preten també col·laborar amb Carmelo i la seva causa.

Podreu trobar més información als perfils de Facebook i Twitter, així com al correu fembasquetcanals@Hotmail.es

Res més, gràcies pel vostre interés i a seguir fent bàsquet!

FBC-LA LLUM 9-2-14 (54)640 DSC_0382640 FBC-LA LLUM 9-2-14 (12)640

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Fem Bàsquet Canals – Resultats del cap de setmana

Bones siguen, fembasqueters!
FBC-GANDIA 2naVOLTA (7)640
En una jornada en la que sols han jugat dos equips del FBC, donats els canvis d’última hora i descansos respectius de benjamins, infantils i séniors, aquestos han sigut els resultats dels partits disputats:

  • Dissabte de matí l’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) guanyava en la seva visita al CSA Carcaixent (37-69), seguint així amb el bon inici de la 2on fase de grups.
  • Diumenge al poliesportiu de Canals fou el torn per a l’equip CADET (Rodared-FBC), que va perdre front al CB La Llum pel marcador ajustat de 51-53, llàstima per la victoria fugida però es va competir i la sensació era que podría haver sigut millor.

Adjuntem fotografíes dels partits d’infantils en Tavernes de la Valldigna i dels alevins front al CB Gandía al poli, les dos de la setmana passada.

Un abraç per a tots i a seguir fent bàsquet!

 2naVOLTA TAVERNES-FBC (24)640

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.