Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Fem Bàsquet Canals – S’acaba la Pasqua… i tornem amb més novetats!

Bones siguen, fembasqueters!

Esperem que hageu gaudit d’unes festes de Pasqua com volieu o vos apetira i que el paronet escolar no se vos haja fet massa llarg a alguns pares.

Per la nostra part, encara que la setmana passada hi hagué entrenaments, la rutina habitual torna el proper dimarts dia 29 amb l’horari habitual. A més, vos recordem que el proper divendres el pavelló romandrà obert, encara que el dijous sí estarà tancat per festa del 1 de maig.

En aquest paronet pasqüer sols ha jugat l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente/MasiaGolf-FBC), que va disputar el seu últim partit de lliga front el CB Benetússer en terres de l’Horta sud. En l’anada (que es va jugar a Alberic, ja que va coincidir amb les festes de Sant Antoni) als majors del FBC se’ls va escapar la victòria en els últims 3 minuts d’un partit que van estar guanyant en tot moment.

Esta vegada no es va repetir la història i, encara que amb avantatges més curts que al primer partit, en tot moment es va mantindre la superioritat al marcador fins el final ajustat. 67-70 per als de Rafa Castells, que acaben la lliga en 9é lloc amb 9 victòries i 13 derrotes, amb la sensació de que haguera pogut ser millor balanç.

Esta setmana passada també es va penjar al tabló del pavelló Ricardo Tormo el cartell anunciador d’una nova activitat que pretenem ixca tant bé com les anteriors propostes: una ACAMPADA D’ESTIU amb el bàsquet com a protagonista. Pretenem fer un campus de tecnificació amb un bon grapat d’hores al dia dedicades a l’esport de la cistella i combinar-ho amb jocs, tallers i excursions en un entorn natural. Serà del dilluns 30 de juny al divendres 4 de juliol, en l’alberg públic de l’IVAJ “Torre d’Alborache” (junt a Bunyol).

Esta setmana i la vinent es repartiran tríptics informatius respecte a aquesta activitat i el proper dijous dia 8 es farà una reunió informativa per tal d’aclarir dubtes o bé explicar el que calga a qui tinga interés o curiositat.

Com és la primera vegada que es fa una cosa així i volem anar a lo segur, les places són limitades i es pot apuntar qualsevol xiquet/a entre 7 i 15 anys. Els matriculats a l’escola municipal de bàsquet del FBC tindran un 30% de descompte.
Res més, com sempre trobareu més informació als perfils de Facebook i Twitter, així com a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es

Gràcies pel vostre interés, rebeu una forta abraçada i a seguir fent bàsquet!

cartel campus A2640

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.