Pulsa «Intro» para saltar al contenido

FemBàsquetCanals – Actualitat i competicions

aaaa
El passat dissabte dia 5 d’octubre es va celebrar al pavelló Ricardo Tormo el Trofeu Fira de Canals 2013 per a les categories inferiors de l’escola municipal de bàsquet del Fem Bàsquet Canals.

En una jornada amb 5 partits front als equips convidats del Misana Alberic i CB Teixereta d’Ibi (als que agraïm la seva participació), els xiquets i xiquetes de l’escola del FBC van gaudir de l’esport de la cistella en un esdeveniment perfectament organitzat i on la col·laboració dels pares i mares va ser fonamental per a que tot eixira de categoria.

Si cliqueu ACÍ DAMUNT podreu trobar una bona mostra del que va ser eixe matí de dissabte.

Aquesta setmana s’han incorporat als entrenaments Óscar i David, més gent per a col·laborar en la nostra proposta d’enguany de tenir sempre dos (o més) entrenadors en pista per a cada grup per tal d’oferir una millor atenció i qualitat a l’entrenament. Benvinguts tots dos i a seguir sumant.

L’equip Sénior-FBC començarà la lliga aquest dissabte dia 12 en Algemesí. Després dels enfrontaments preparatoris contra 5 equips el mes passat, va de bó i la competició serà altra cosa. De ben segur que poc a poc seguiran millorant. Excepte dies puntuals, els partits de casa seran els dissabtes a les 16:00.

Per la seva banda, l’equip INFANTIL-FBC jugarà dijous i dissabte més amistosos preparatoris de cara a la nova temporada. Seran el Anna (dijous a les 19:00) i en Enguera (dissabte a les 12:00).

Tant els Infantils com els Cadets ja saben els seus rivals per a la primera part de la temporada. Els prodreu trobar a la WEB DE FBCV dins dels apartats “IR Cadet” i “IR Infantil”, dins dels grups 3 de cada categoria.

Res més, que no és poc. Podreu trobar més informació a la nostra web i perfils de Facebook i Twitter. També a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es

Un abraç i a seguir fent bàsquet!

 aaa

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.