Pulsa «Intro» para saltar al contenido

FemBàsquetCanals – Actualitat

Bones siguen! Ja endinsats en la tardor i, encara amb amb el nou horari escolar, seguim amb les activitats i horaris habituals.

TrofeuFira
El proper dissabte dia 5 d’octubre, tal i com vam anunciar la setmana passada i fa un mes al Llibre de Festes, es realitzarà el Trofeu Fira de Canals 2013 per a les categories inferiors del FBC. Durant el matí del dissabte els 5 grups de l’escola de bàsquet del FBC realitzaran diferents partidets al pavelló Ricardo Tormo front a equips de les escoles del Misana Alberic i el CB Teixereta d’Ibi. A la fotografia que adjuntem podreu veure els horaris i enfrontaments.

També vos informem que ja tenim a la vostra dispossició les participacions per a la Loteria de Nadal d’enguany. El número és el 08260. Aquestes paperetes es repartiran a jugadors i col·laboradors, tal i com varem informar a l’inici de setembre. A més, si algú volguera més paperetes, no dubte en demanar-les per tal de col·laborar amb el FBC.

Podreu trobar més informació a l’adreça de correu fembasquetcanals@hotmail.es , a la nostra web o perfils de Facebook i Twitter.

Gràcies a tots i a seguir fent bàsquet.

Loteria1

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.