Pulsa «Intro» para saltar al contenido

FemBàsquetCanals – JA SOM MÉS DE 100!

Ahir ens vam assabentar de que hem superat la simbòlica xifra dels 100 matriculats en l’escola municipal de bàsquet del FBC. Amb 5 mesos d’existència, ja erem l’escola municipal esportiva més nombrosa al pavelló Ricardo Tormo i la segon més gran a Canals, per darrere del futbol. Superar els 100 amb una sola temporada d’existència a les nostres esquenes, suposa un orgull per a nosaltres i una mostra de la confiança que tots vosaltres heu tingut. Gràcies a tots.

A més, des del FBC estem moguent-nos des de l’estiu per tal d’aconseguir el suport i col·laboració que cal per tirar endavant aquest projecte tan nombrós. Anys enrere, patrocinadors i sponsors “eixien de baix de les pedres“. Malauradament, és algo que ja no ocòrre, donada la situació econòmica actual. Per aixó volem animar a qualsevol empresa, comerç i agrupació que tinga interés en publicitar-se i recorzar-nos a que es fique en contacte amb nosaltres per tal de conéixer el projecte i valorar aquesta possibilitat. Qualsevol espenteta serà benvinguda, més encara si anem a ser més xiquets/es i més equips.

Canviant de tema, preguem als cadets i infantils que demà dijous siguen puntuals per al partit parlat. A més, l’equip Sénior del FBC seguirà dissabte amb la preparació de la temporada (després dels partits front a l’Alberic i els dos equips d’Anna) enfrontant-se a l’equip Júnior del Nou Bàsquet Xàtiva el dissabte a les 20h. Dessitgem que tots disfruten de valent.

Podreu trobar més informació als nostres perfils de Facebook i Twitter, així com a la nostra pàgina web (www.fembasquetcanals.com). Gràcies a tots i a seguir fent bàsquet!

Dibujo

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.