Pulsa «Intro» para saltar al contenido

FemBàsquetCanals – Nou perfil de Facebook

gydn153n

Per tal de complir la normativa sobre privacitat i perfils personals a la Facebook, hem tingut que canviar el perfil del FBC al Facebook per tal de convertir-lo en pàgina.

Els continguts més interessants de la temporada passada, les fotografies, els hem adreçat als ÀLBUMS DE FOTOS DEL FBC a Google. Allí podreu trobar algunes imatges del que van ser les dates més resenyables durant el curs anterior.

En aquest nou format de pàgina a Facebook anem a seguir compartint informació regularment, tal i com vam fer l’any passat amb pràcticament una notícia diària, més de mil fotografies i mai repetint notícia ni imatge. Com la temporada passada, vos animem a que ens feu arribar qualsevol informació, comentari o fotografia, per tal de compartir-ho amb la resta.

Podeu accedir a aquesta pàgina i sols clickant on fica «M’AGRADA» o «ME GUSTA» continuareu rebent al vostre mur les novetats i actualitat del FBC.

A més de l’adquissició de material nou per als entrenaments, amb les incorporacions de Jaume, Rafa, Toni i Óscar, hem assegurat la intenció d’inici de temporada de tenir dos entrenadors a cada pista d’entrenament amb tots els grups i horaris. Els donem la benvinguda i de ben segur que col·laboraran en la millor qualitat i dinamisme de les activitats i exercicis en cada grup.

Més informació a l’adreça de correu fembasquetcanals@hotmail.es

Gràcies i a seguir fent bàsquet!

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.