Pulsa «Intro» para saltar al contenido

FemBàsquetCanals – Prèvia 19 i 20 d’octubre

aaa

Endinsats ja a la 2on quinzena d’octubre i gaudint (o patint) encara del bon oratge i calor, comencem les competicions oficials per a més equips del Fem Bàsquet Canals.

El proper dissabte dia 19, a les 12:30 a Cocentaina, l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) visitarà al CB Iris Contestano en la seva estrena en lliga. Els dos equips estan enclavats al grup M dins del Nivell 3, IR Infantil Masculí.

De vesprada, a les 16:00 al pavelló Ricardo Tormo de Canals, tenim DERBI LOCAL entre els dos equips Séniors de 1a Zonal de Canals. L’equip SÉNIOR del FBC (CatalanaOccidente/Masía Golf) front a l’equip Sénior de Zonal del BCC. Serà el primer derbi en bàsquet que s’ha jugat mai a Canals. Pràcticament, tots coneguts, antics companys i amics, serà un partit amb un matís especial més enllà de l’exigència esportiva que imprimeix la competició.

Diumenge de matí, a les 12:00 al pavelló de Canals, l’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) rebrà al CB Misana d’Alberic. Totsdos equips ja es van trobar fa unes setmanes al Trofeu Fira. Ara estaran una mica més rodats i menys nerviosos.
A uns i altres els dessitgem bona sort i que gaudixquen de valent, que és per al que fem bàsquet.

A més, estem pendents de tancar altres amistosos per a ALEVINS i CADETS (que fins el proper cap de setmana no començaran la lliga), però depenem de confirmacions dels rivals i de la possibilitat de pista per jugar. Si es concretaren, finalment, vos ho farem saber.

Res més, que no és poc. Més informació a la nostra web i Facebook, així com a l’adreça: fembasquetcanals@hotmail.es
Gràcies, un abraç i a seguir fent bàsquet!
 aa33a

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.