Pulsa «Intro» para saltar al contenido

FemBàsquetCanals – Prèvia jornada final de novembre

IMG_0496640

Acabant ja el penúltim mes de l’any i de cara un cap de setmana que es preveu gelat, aquestos seran els partits per als diferents equips del Fem Bàsquet Canals:

  • L’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) jugarà hui dijous a les 18:00 al pavelló Ricardo Tormo front al CB Manuel, partit aplaçat de la passada jornada.
  • El mateix equip BENJAMÍ jugarà el dissabte a les 10:00 al pavelló El Convent d’Alberic visitant al CD Misana.
  • Demà divendres de vesprada, a les 18:00 en la Ciutat de l’Esport de Xàtiva, l’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) visitarà al NB Xàtiva.
  • El dissabte de vesprada, a les 18:00 al pavelló de Canals, l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente/MasiaGolf-FBC) rebrà al Bàsquet Alcàsser.
  • Ja diumenge i també al pavelló Ricardo Tormo, a les 10:00 jugarà l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC) davant el CB Iris Contestano.
  • Enrere, l’equip CADET (Rodared-FBC) rebrà a l’Enguera Bàsket i així tancarà la jornada per als nostres equips.
Sort per a tots ells i a gaudir fent bàsquet!
El proper divendres a les 20:15h a la “Barraca” del parc Jaume I (en front de Correus) hi haurà -com cada mes- reunió de la Junta del FBC per tal de tractar temes d’actualitat i de cara a més endavant. Com sempre, qualsevol pare/mare (que tots són socis) que estiga interessat pot passar-se a plantar orella o/i participar. Esteu convidats.

Podeu contactar amb nosaltres a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es, o bé trobareu més informació als perfils de Facebook i Twitter. Gràcies pel vostre interés i a seguir fent bàsquet!

a2 dos copias

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.