Pulsa «Intro» para saltar al contenido

FemBàsquetCanals – Resultats cap de setmana de la Soca

IMG_20131209_203343640

Hola, fembasqueters!

Ja endinsats en la recta cap a les festes patronals de Canals, aquest cap de setmana també s’han jugat partits per alguns dels equips de l’escola municipal de bàsquet del Fem Bàsquet Canals. Ací vos diguem els resultats:

  • El dijous passat, l’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) perdia en la gelada Ciutat de l’Esport de Xàtiva davant l’equip més fort del grup, el Nou Bàsquet Xàtiva (78-30).
  • Dissabte de matí, al poliesportiu municipal de Canals, fou el torn a les 10:00 de l’equip INFANTIL (Vidavia-FBC), que rebia al CB Iris Contestano. Al qual va guanyar per (70-20) amb molts minuts per als jugadors alevins.
  • Després fou el torn de l’equip CADET (Rodared-FBC), que perdia davant l’Enguera Bàsket per 22 a 100.
  • ALEVINS i SÉNIORS van tenir jornada de descans.
Des de l’inici de desembre JA PODEU ANAR A RENOVAR LA MATRÍCULA PER A L’ANY 2014 al despatx de Ríchard al pavelló. Recordem que TOTS els xiquets/es de l’escola municipal de bàsquet del Fem Bàsquet Canals han de renovar la matrícula per a poder reincorporar-se als entrenaments en gener.

També recordem que aquesta taxa no és per al FBC sinò de l’Ajuntament de Canals, que enguany ha mantés la quota (i descomptes) de l’any 2013 i -com a novetat- permetrà el pagament/matriculació mensual i no sols anual. Vos recomanem que aneu quan abans millor per l’oficina al pavelló. Horaris: dilluns, dimecres i divendres (de 9 a 12h) i dimarts i dijous (de 17 a 20h).

Per a qualsevol dubte o informació, ens trobareu a Facebook i Twitter, així com a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es

Gràcies a tots pel vostre interés, rebeu un fort abraç i a seguir fent bàsquet!

Dibujo

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.