Pulsa «Intro» para saltar al contenido

FemBàsquetCanals – Resultats del cap de setmana

Bones siguen, fembasqueters!
IMG_0644640
A punt d’acabar el mes de gener, estos van ser els resultats dels diferents equips del FBC la passada jornada:

  • L’equip ALEVÍ (Gerpasa/Himar-FBC) guanyava en la seva visita al CD San Pedro de Moixent, en el que era el seu inici de la 2on fase de la lliga. 45-54 per als de Juanvi, que comencen amb bon peu esta ronda.
  • Una miqueta més tard, en Enguera, l’equip BENJAMÍ (Etilux-FBC) jugava front al Bàsket Enguera amb menys sort (42-24). La lluita i ganes dels menuts de Damian poc va poder fer davant el gegant enguerí.
  • I l’equip SÉNIOR (CatalanaOccidente/MasiaGolf-FBC) va pedre al seu segon partit “en casa” jugat en Alberic front al líder, el VDB Algemesí: 45-58. Els de Rafa plantaren cara durant 31 minuts, fins que una antiesportiva, dos técniques i una desqualificant (pitades totes a la mateixa jugada) van donar un avantatge als de la Ribera impossible de recuperar.
A més, els grups d’infantils i cadets -que descansàven este cap de setmana- van aprofitar per fer una ruta per l’entorn natural del poble. 5 hores de marxa des del pavelló cap al túnel, pla de Cimetes, creu de Canals, creu de l’Olleria, barranc de la Ferraura, fonteta del Gandul, Bolvens i cap a casa.
Donades les nombroses qüestions de pares i mares que ens heu fet estes setmanes respecte al pagament de la matrícula de l’escola municipal de bàsquet a l’Ajuntament de Canals per a l’any 2014, volem aclarir i recordar que:
  1. Als jugadors/es dels equips de l’escola del Fem Bàsquet Canals -com es va informar a l’inici de la temporada- sols els cobrariem 96€, a banda de les 50 paperetes de loteria de Nadal i altres 25 paperetes properes, o bé la farda corresponent (30 i 15€, respectivament).
  2. Ahí ja estava inclós la participació en les diferents lligues segons la categoria, equipació de joc, samarreta de calfament, sudadera i xandall; sense cap cost sumat, ni pagament a banda.
  3. La quota que mana la Regidoria d’Esports de Canals per a la matrícula és un pagament a l’Ajuntament, res estipulat pel FBC, ni que nosaltres cobrem o anem a cobrar. L’any passat l’Ajuntament permetia el pagament mensual i enguany és una quota anual, encara que es pot partir semestralment. Enguany eixa quota és de 54€ per als menors de 18 anys. Però, repetim: no ho cobrem nosaltres, ni és per al FBC.
De totes maneres, davant qualsevol nova qüestió al respecte no dubteu en preguntar i vos informarem clarament.
Com sempre, podeu trobar més informació als perfils de Facebook i Twitter, així com a l’adreça fembasquetcanals@hotmail.es
Gràcies per la vostra atenció i a seguir fent bàsquet!
IMG_20140123_183025640

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.