Pulsa «Intro» para saltar al contenido

FemBàsquetCanals – Seguim de preparant la temporada

La passada setmana ja ens vam estrenar al pavelló amb la rutina habitual d’entrenaments. Hem intentat o tenim la intenció de no superar els 15 participants per grup i sempre 2 entrenadors amb ells. Aquesta temporada, gent com Óscar, Vicent o Toni, s’incorporaran per tirar una maneta a l’escola de bàsquet del FBC. Més gent per remar, que sempre ve bé.

També la setmana passada fou l’Assemblea General, on es va parlar, opinar i criticar el curs passat. Es van rendir comptes i informació a tots els pares/socis que van voler sobre la temporada passada, els gastos i ingresos, euro a euro. En la mateixa, es va parlar de la propera temporada en quant a l’escola i club, de la necessitat de patrocinadors per als equips, així com convidar a qui volgués a sumar-se a l’organigrama del FBC. Dir que, per exemple, hi ha hagut qui es va comprometre a buscar socis o patrocinis i qui volia fer de 2on entrenador… benvingudes siguen eixes bones intencions, el que cal és sumar. Més encara enguany, que serem més equips, caldrà més esforç i més gastos.

El dissabte també fou el torneig de Fira del FBC en categoria Sénior. Varem rebre la visita dels amics del CB Misana Alberic, amb els que vam jugar un partit molt diferent segons en quina part. La primera fou clarament nostra, amb bones transicions i encert. En la segona, els de la Ribera van ser superiors i van tenir molta més sort en el llançament exterior, fins emportar-se la victòria. A la fi, un partit de pretemporada jugat i la gent comença a rodar. Agraïr als riberencs la seva visita, esperem coincidir més; així com al Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Canals, Jose Antonio Tortosa, la seva presència per a fer l’entrega dels trofeus al finalitzar el partit.

Aquesta setmana continuem amb els entrenaments i preparació de la temporada vinent. Vos donarem notícies respecte a novetats de partits amistosos per als nanos, així com informació que vos interessa. Dir que ja estem en la xifra dels 100 inscrits en l’escola municipal de bàsquet del FBC… i fa un any no sabiem ni on entrenariem. Gràcies pel vostre suport i confiança.

Adjuntem fotografies dels entrenaments de la setmana passada, així com del cartell del torneig que l’equip Sénior del FBC jugarà a Anna el proper dimecres (2on partit de pretemporada).

Podreu trobar més informació a la nostra web (www.fembasquetcanals.es) i als perfils de Facebook i Twitter (@fembasketcanals). Gràcies a tots i a seguir fent bàsquet, un abraç!

[pe2-gallery album=”http://picasaweb.google.com/data/feed/base/user/100782020113490027872/albumid/5921611120551170225?alt=rss&hl=en_US&kind=photo” ]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.