Pulsa «Intro» para saltar al contenido

FemBàsquetCanals – Torneig a Anna i Fira!

A punt de començar les festes de la Fira de Canals 2013, seguim amb la nostra rutina habitual d’entrenaments amb totes les categories del FBC.

Ahir dimecres, l’equip Sénior-FBC va participar al torneig «Albufera de Anna» celebrat a la localitat de la Canal de Navarrés. Al primer partit, la victòria fou per als canalins. Que després van perdre front al primer equip local. Bon triangular i bona organtzació per part del CB Anna, als que agraïm la invitació. Regidor i Alcalde d’Anna van fer entrega dels premis a la finalització. Bones sensacions i millora en el que ha sigut el 2on partit de pretemporada per als grans.

Hui dijous seguirem amb els entrenaments i tornarem dilluns al pavelló, donat que demà divendres tancarà per festa de Fira. Per altra banda, dir que la data per al Trofeu Fira de l’escola de bàsquet serà el dissabte dia 5 d’octubre.

Preguem a tots els matriculats (i als seus pares/mares) en l’escola de bàsquet del FBC que acudixquen al pavelló amb la TARGETA. Tant a l’entrada com a l’eixida cal passar-la pel lector, com bé porten recordant-ho Inma i Pablo cada dia.

Adjuntem un parell de fotografies dels entrenaments del passat dimarts, així com del partit d’ahir.

Gràcies a tots i a seguir fent bàsquet!

IMG-20130912-WA0002 web IMG_0454 web IMG-20130910-WA0009

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.