Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Festa de la Mare de Déu dels Dolors

Este cap de setmana, hem celebrat la festa de la Mare de Déu dels Dolors.
La celebració va començar el dissabte 14 de setembre amb “l´ofrena dels xiquets” que dibuixaren flors i ompliren tot el taulell, seguit del besamans, el Sant Rosari i la Missa.
El diumenge, el temple va permanèixer obert des de les 9.30 del matí per tal que tots els fidels disfrutaren de la seua Mare. La Missa va ser presidida per Mn. Emili, i el cor parroquial va participar en la mateixa ajudant-nos a pregar-li al Pare per intercesió de la Mare de Déu.
Els assistents van oferir a la seua Patrona flors, aliments (tal i com varem quedar voliem que esta festa no es quedara sols en lo litúrgic sino que els pobres -a través de Caritas- també pugueren alegrar-se)…i entonaren el seu himne, amb un solista d´excepció: Don Víctor, Adscrit de la Parròquia, que ens va emocionar a tots. L’Eucaristia va finalitzar amb el besamans.
Des d´esta web, i com a representant de totes les cambreres, voldría agraïr a totes les associades i al poble de Canals en general, la seua participació als actes en honor a la Mare de Déu dels Dolors.
Ara ens preparem ja per a la celebració del Septenari i la festa el día 12 d’abril de 2014.

Vixca la Mare de Déu!

Canals, 15 de setembre de 2013
Magdalena Sanchis Arnau

http://vl.parroquiacanals.com/festa-de-la-mare-de-deu-dels-dolors-2/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.