FESTES A SANT VICENT FERRER 2019

FESTES A SANT VICENT FERRER 2019

Com cada any, un grup de veïns i amics del barri de Sant Vicent han participat en la celebració d’aquesta festa secular.
Els actes s’iniciaren darrer dissabte amb la celebració d’una gran xocolatada amb bambes entre els veïns i les veïnes del barri.
Dilluns, dia del sant, veïns i festers van portar el santet des de la seua capella, en el mateix carrer Sant Vicent, fins l’església, on es va celebrar, a les 10:30 h, una Missa en honor al sant en sufragi als veïns i festers difunts.
Seguidament, la imatge va ser traslladada a l’oratori dels Borja en la Torreta. Des d’allí, acompanyats per un llarg seguici de gent, va tornar al barri, fent abans una parada davant de l’estatua de Calixt III, i es va repartir el tradicional pa beneït per totes les cases. Com cada any, l’implicació de la gent ha fet que aquesta festa de primavera no perda el seu peculiar encant. Agraïr a l’Ajuntament de Canals l’ajuda inestimable sense la qual no s’hagueren pogut dur endavant aquestos actes.
VISCA SANT VICENT !!!

 

Fotos de les festes de Sant Vicent de altres anys.

Subscribe
Notify of
guest

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Warning: sprintf(): Too few arguments in /web/htdocs/www.coneixercanals.com/home/wp-content/plugins/gallery-plugin-pro/gallery-plugin-pro.php on line 3105