Pulsa «Intro» para saltar al contenido

FESTiFOTO 2015

El FESTiFOTO 2015 comença a rodar. Tot un programa d’activitats fotogràfiques dirigides a l’aficionat a la fotografía, al que desenvolupa la seua carrera artística cap al món de la imatge, i al públic, en general, que vol gaudir del món de la fotografía al nostre poble.

Des de març fins a juliol anem a tindrem, entre nosaltres a la fotografía italiana Sabina Broetto, que ens mostrarà la seua forma d’autorretratar-se, amb una exposició en la que la visió femenina, tindrà lloc en aquesta mostra. Més avant, ens mostrarà la seua tasca el fotògraf valencià Manu Alarcón, que amb la seua particular visió de la llum del Mediterrani vorem uns paisatges que tenim a la nostra terra. Al mes de juliol, la part técnica, ens la mostrarà Mario Rubio, un fotògraf especialitzat a la fotografía nocturna que desenvolupará un taller sobre aquest tipus de fotografía feta durant la nit.

Tot un esdeveniment, que amb el suport de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Canals, la Diputació de València i la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, ens permet realitzar aquesta Festa de la Fotografia per a difondre i promocionar la cultura fotogràfica a les nostres comarques.

icon Festifoto 2015 ( )

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.