Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Final campionat de veterants +35 al club de tenis de Canals

SUBCAMPIONS!!!!!
No pogué ser!!!,desgraciadament el nostre equip de veterans no pogue arredonir la seua gran actuació al campionat de Veterans +35 de la Comunitat Valenciana i caigué derrotat per l´equip de Torrevieja a les instal-lacions del club Alicanti. Lluitaren tot el que pugueren però les partides molt igualades totes ,es decantaren en la seua majoria de part dels jugadors de Torrevieja. Un resultat de 4-1 final que no embruta gens la gran actuació del nostre equip .

Al final de les partides es feu el lliurament de les medalles per als campions i subcampìons per part de representants de la Federació.
Finalment el proper Febrer s´entregaran a la gala que es fara a les instal.lacions de La Federació Valenciana de tenis el trofeus per a tot l´equip,esperem que alli també estiguen els nostres jugadors de l ´equip absolut que en dos setmanes debuten també al campionat autonòmic.

Volem recordar també que el club continua en la seua programació anual per a tots els sócis amb el campionat Master 1000 i la lliga social en primera i segona categoria.Així com l´escola de tenis i padel per a xiquets i adults.

Des d´ací convidem a tots a que s´animen a practicar el tennis i a que coneguen les nostres instal.lacions.

Tots seran Benvinguts

img-20161023-wa0027 img-20161023-wa0040 img-20161023-wa0041

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.