Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Finalistes en el campionat d’Espanya de balls llatins 2014

IMG-20140628-WA0008El passat dia 28 -29 de juny es va celebrar a la ciutat d’Elx, el Campionat d’Espanya de Balls Llatins, en què les millors parelles especialistes en balls llatins d’Espanya van competir per aquest campionat.
La parella de Canals Jose María Esteve i Inmaculada Llácer han aconseguit ser finalistes entre les 6 millors parelles d’Espanya, culminant una temporada plena de bons resultats com diversos primers llocs en competicions nacionals, pòdium al Campionat d’Espanya dels 10 Balls i concretament aquest 15 juny 8a posició en el Campionat Internacional celebrat a Madrid.

Antonio Peréz, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Canals, els felicita i els anima a seguir treballant amb la mateixa intensitat i perseverança que fins ara.
“Des de la regidoria d’esports es treballa per garantir que tots els nostres esportistes tinguen garantida l’atenció i serveis que es mereixen, facilitant-los les instal.lacions per al seu entrenament. Ells amb el seu esforç sense límits i un increïble esperit de superació, són uns ambaixadors extraordinaris del nostre poble “.

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Finalistes en el campionat d’Espanya de balls llatins 2014

El passat dia 28 -29 de juny es va celebrar a la ciutat d'Elx, el Campionat d'Espanya de Balls Llatins, en què les millors parelles especialistes en balls llatins d'Espanya van competir per aquest campionat.
La parella de Canals Jose María Esteve i Inmaculada Llácer han aconseguit ser finalistes entre les 6 millors parelles d'Espanya, culminant una temporada plena de bons resultats com diversos primers llocs en competicions nacionals, pòdium al Campionat d'Espanya dels 10 Balls i concretament aquest 15 juny 8a posició en el Campionat Internacional celebrat a Madrid.
(más…)

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.