Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Finalitzen les obres de reforma de la seu de Serveis Socials a Canals

Canals. -02.12.2022-  L’alcaldessa, Mai Castells, i la regidora de Benestar Social, Verònica Ferri, han visitat aquest matí les obres finalitzades de la seu de Serveis Socials a la plaça de la Constitució. El projecte comptava amb un pressupost de 105.361,15 euros, dels quals l’Ajuntament de Canals aporta una part i la resta arriba des de Presidència de la Generalitat Valenciana.

L’activitat seguirà uns dies a la seu provisional al carrer La Sènia fins que es realitze el trasllat definitiu. Tant equip de govern com treballadores s’han mostrat molt satisfetes amb la reforma, el principal objectiu de la qual era adequar l’edifici a la normativa d’accessibilitat vigent amb un pressupost de 98.010 euros (63% de Presidència i 37% de l’Ajuntament de Canals).

S’ha redistribuït la planta del local, el disseny dels serveis, l’accés de l’amplària de les portes i, sobretot, la divisió dels despatxos d’atenció al públic. També s’ha dut a terme l’adequació de les façanes i particions d’accessibilitat, de la fusteria, vidrieria i protecció, la millora del revestiment, la instal·lació de la senyalística oportuna i equipament de l’accessibilitat i, per últim, la millora de la gestió de residus.

serveis socials

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.