Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Finalment! El Bar del Mercat Municipal obrirà les portes després de més de 4 anys tancat

En la signatura van estar l’alcalde, Nacho Mira; la regidora de Mercat, Pepa Juan, i la persona adjudicatària.

La regidora s’ha mostrat «molt orgullosa perquè, després de tants anys, el mercat de Canals tornarà a tindre i donar un servei que tanta gent esperava i ens demandava».

Després de més de quatre anys amb el Bar del Mercat Municipal tancat, aquest dilluns es va signar l’adjudicació que permetrà la seua reobertura molt prompte. En l’acte de signatura van estar presents l’alcalde, Nacho Mira; la regidora de Mercat, Pepa Juan, i la persona adjudicatària.

La regidora Pepa Juan va expressar la seua satisfacció afirmant que «estem molt orgullosos perquè, després de tants anys, el mercat de Canals tornarà a tindre i donar un servei que tanta gent esperava i ens demandava». Aquesta reobertura representa no només una millora per als usuaris del mercat, sinó també un pas important en la revitalització de l’espai comercial municipal.

Els detalls sobre la data exacta d’obertura i les novetats que oferirà el Bar del Mercat Municipal s’anunciaran pròximament. Mentrestant, la comunitat espera amb il·lusió el retorn d’aquest servei essencial.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.