Pulsa «Intro» para saltar al contenido

«Francesc Tamarit Fayos»

 Francesc Tamarit Fayos (Riola, 1941) és compositor i director, especialment en el camp de les bandes de música, i catedràtic numerari de contrapunt i fuga al "Conservatori Superior de Música de València".

 Ara, després d’una dilatada carrera, ha estat recompensat amb un premi (simbòlic) encara que de gran valor musical. La seva obra "Vents" va ser seleccionada com a "Obra obligada", a les olimpíades de la música que es celebren cada 4 anys a la ciutat de "Kerkrade" Holanda.  Res més ni menys que el "World Music Contest" en l’edició del 2009.

 Ha estat director titular de les bandes de Riola, de la Societat Musical d’Algemesí, de la Lira carcaixentina de Carcaixent (1986), de "La Lira" de Xest, de la societat Santa Cecília d’Elda (1991-1992), de l’Ateneu Musical de Cullera (1993-1996) i del Centre Instructiu Musical "La Armónica" de Bunyol (en dues etapes, 1979,1980-; 1997). Amb aquestes bandes ha obtingut premis valuosos als concursos de València i de Kerkrade, entre d’altres.

 Ací podeu vorer el reportatge oferit pel programa "Nuestras Bandas" a "Las Provincias TV", disponible en el canal que el programa "Nuestras Bandas" ofereix des del portal "Youtube".

{youtube}2jHnFogZuLQ{/youtube}

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.