Pulsa «Intro» para saltar al contenido

«Futbol el dia 6 a les 11:30»

  Diumenge 6 de Dessembre de 2009 a les 11:30 del matí, (els jugadors a les 11:00 per preparar-mos).

  Al camp "Quatre Camins de Canals" extraordinari partit de futbol que enfrontará als músics (Aficionats) de "Vent-Fusta i Percussió" contra el (Galàctic) equip del "Vent-Metall i Bandera" de la "Unió Musical Santa Cecília". Després hi ha dinar al local, si vols estar comunica-li a Salva.

 Hauria de dir, que al marge del resultat que es va obtenir en el partit que es celebrá al camp del "Llimonero" l’any passat, sent vencedors l’equip de "Vent-Fusta i Percussió" anotant-se la quantitat de "13" gols contra els "6" de "Vent -Metall ",

 Hi ha una dada que sí que val la pena ressaltar. I és que justament "l´Home del Partit" l’any passat, va ser el "Bandera" Antonio, que com a porter va fer desesperar els davanters de l’equip contrari. Aquest any sembla que l’equip de "Vent-Metall" ha fet els deures i sense que sapiguem quines han estat les condicions del contracte, l´equip a aconseguit fer-se amb els serveis del "Bandera", rebatejant el nom de l’equip a "Vent-Metall i Bandera".
(Si eres de fusta, No Faltes!!!, el teu equip et necessita.!!!)

 Jo, no és per res … però si fem una mica de memòria ens donarem compte que el "Bandera" com ara tots el coneguem, va entrar a formar part de la "Unió Musical Santa Cecília", com a músic, i més concretament a la corda de "Percussió". Antonio, no és per res però se’t veu el llautó!!!. A quin acord has arribat amb l’equip de "Vent-Metall"?. De moment per el que fa al nóm del equip si que es deveres que ha millorat afegint-li la "Bandera", esperém que també millore el resultat en el partit i tingám un verdader espectacle de, Bón Futbol!!!.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.