Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Gala musical Canals contra el càncer 2018

El proper diumenge dia 9 se celebrarà la gala musical Canals contra el càncer.
Serà a les 17h al pavelló Ricardo Tormo. La venda d’entrades serà en la taquilla del pavelló al preu de 5€. Vine i col·labora perquè es continue investigant. La teua ajuda és fonamental. T’esperem.

L’associació Canals Contra el Càncer, ha organitzat una gala musical per la lluita contra el càncer. Aquest esdeveniment se celebrarà el proper diumenge 9 de desembre a les 17:00h de la vesprada al Pavelló Municipal Ricardo Tormo.

L’entrada solidària és de 5 euros i tota la recaptació anirà destinada a la investigació. Es podrà adquirir en Ca Don José, l’EPA, Ames de casa, Milam teles, Nòrdics i forn de Camarena. El mateix dia de la gala, a les 16:00h, s’obrirà la taquilla del pavelló per continuar amb la venda d’entrades.

Els artistes que de manera desinteressada van a participar en aquesta gala són majoritàriament de Canals encara que hi ha d’altres que arriben de l’Olleria i València.

Així es comptarà amb la participació i col·laboració desinteressada del Club esportiu Do Chang, del grup Fantasy i del grup Rock or nothing, els tres canalins. També actuaran Pablo Aguacil; Neus Aleixos, de Benifaió; Loli Tarraso, des de la Vall d’Albaida; i Néster, tenor Líric. A més, estaran presents els canalins Santi, Javi Juan, Paloma Moltó i Raquel Pérez.

La gala Canals Contra el Càncer conclourà amb una gran rifa on se sortejaran regals que han estat oferits majoritàriament per diferents comerços locals.

[print_gllr cat_id=826 sort_by=default]

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.