Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Gerhard Gruber Porta la Nit del Cinema Mut a Canals en un Especial Homenatge al Dia de la Dona

El reconegut pianista austríac de cinema mut, Gerhard Gruber, oferirà el 9 de març un concert únic a Canals, en el qual es projectaran imatges inèdites sobre el primer moviment pels drets de la dona. Aquestes imatges, rescatades pel mateix Gruber, ens transportaran a una època en què el cinema començava a emergir com a forma d’expressió artística i social.

L’esdeveniment, que tindrà lloc al Centre Cultural Papa Calixte III, forma part de les celebracions del Dia Internacional de la Dona a Canals i busca no només entretenir, sinó també educar i inspirar a través de la recuperació d’aquest important capítol de la història del cinema i del moviment feminista.

A més, 16 participants del Taller de Artes Escénicas de Canals s’han sumat a aquesta iniciativa, i oferiran una mostra de teatre en clau d’humor, emulant l’estil del cinema mut. Gruber els acompanyarà de manera improvisada al piano, recreant l’ambient únic que els pianistes de cinema mut proporcionaven en el passat.

Aquesta nit especial no només serà un homenatge a les pioneres del cinema i del moviment pels drets de la dona, sinó també una celebració de l’art del cinema mut i la seva capacitat per a comunicar a través de la imatge i la música. El talent de Gruber, combinat amb les actuacions dels participants del taller, promet una experiència inoblidable que capturarà l’essència d’una era passada, tot destacant el paper fonamental de les dones en la història del cinema i la societat.

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.