Pulsa «Intro» para saltar al contenido

GRUPS D’AUTOAJUDA

L’Associació de Familiars i Persones amb Alzheimer de Canals, posa de nou en marxa el projecte dels grups d’autoajuda contant amb el patrocini de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Canals.
En la confecció d’este projecte han participat nombrosos professionals de la sanitat,  reuneix idees simples i pràctiques d’aquells professionals i familiars de malalts que passen per les experiències de tindre pacients o familiars amb una demència.

El propòsit d’este projecte es dotar als familiars dels usuaris de l’Associació, d’uns coneixements teòrics i pràctics del manejo de les persones amb la malaltia d’Alzheimer.  Principalment els objectius es van a encaminar cap a la consecució d’una millora en les relacions socials dels usuaris i, d'esta forma millorar, en certa mesura, la seua qualitat de vida.
El grup d’Auto-Ajuda, és una reunió de persones que cuiden de familiars o amics que tenen demència. El propòsit d’este grup és el proporcionar suport als seus membres i de esta manera permetre’ls suportar millor la situació al  compartir els seus sentiments i experiències, Aprendre més sobre la malaltia i l’atenció, escoltar a altres que comparteixen els mateixos sentiments i experiències, ajudar a altres, compartint idees i informacions i donant-li el seu suport, també fomentar en els cuidadors l’atenció personal, salvaguardant així el seu salut i benestar personal.

El grup d’autojuda tindrà lloc al local de l’Associació, i es realitzarà una vegada al mes. Comencem este projecte el proper dia30 d’Abril  dimarts a les 15.30 de la vesprada. Com s’utilitzarà material i eines de treball. Seria interessant que tota aquella gent que estiga interessada ho confirmés per telèfon a l’associació, per tal de poder preparar el material necessari.
El telèfon de l’associació és el 685 141 384, o demanar més informació al correu electrònic de l’associació. afalcanals@hotmail.com

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.