Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Guardons del Premi Sambori

Un curs més hem estat d’enhorabona en el Col·legi Parroquial “Sant Antoni Abat” ja que dos alumnes de Secundària van ser guardonades en els Premi Sambori de literatura en valencià.

Anna Ibáñez Vidal, de 2n ESO, va obtenir el Primer premi en la categoria Primer Cicle d’ESO amb la seua obra El desert de gel; mentre que Belén Juan Ferrer, de 4t ESO obtingué el Tercer premi en la categoria Segon Cicle d’ESO amb la seua obra La força dels somnis.

El passat divendres 11 d’abril tingué lloc l’acte de lliurament dels Premi Sambori de literatura en valencià de la Costera i la Canal a la població de Llocnou d’En Fenollet, que és el poble  que enguany va acollir la XXIV Trobada d’Escoles en Valencià de la Costera i la Canal.

 Com ja ve sent tradició, a eixe acte van acudir representants de l’Equip Directiu i del professorat de l’etapa de Secundària del Col·legi per tal  d’acompanyar les nostres alumnes i els seus familiars en un moment tan bonic i important per a elles.

Es donà la circumstància que Anna no pugué assistir a l’acte perquè s’hi trobava de viatge a Barcelona amb la seua classe de 2n ESO, però sí acudiren els seus pares i la seua germaneta Martina, qui fou l’encarregada de recollir el guardó en el seu nom. Per la seua banda, Belén estigué ben acompanyada pels seus pares, pel seu germà Pablo, per la seua àvia, per una companya de classe i per una amiga de la família.

Des d’ací, volem felicitar de nou a Anna i a Belén, una felicitació que fem extensiva també a les seues respectives famílies. Al mateix temps, demanem disculpes pel retard d’aquest article que no ha aparegut abans a la web per problemes tècnics amb les fotografies.

ENHORABONA!

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/guardons-del-premi-sambori/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.