Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Ha faltat Dª Rosario Ferrer

Ha faltat Dª Rosario Ferrer i la Parròquia vol fer un xicotet homenatge a la vida d’esta dona que, sense dubte, ha segut un gran referent musical a Canals.

El nostre Rector presenta la següent carta:

Estimats feligresos:

En estos moments de profunda tristesa per la pèrdua de Dª Rosario vull en primer lloc donar en nom propi i de tota la parròquia el meu sentit condol a la família de Dª Rosario i a tots aquells que ens sentim afectats per la seua pèrdua.

La parròquia, en el seu moment, feu patent un agraïment especial per tota la tasca que al llarg de la seua vida havia fet Dª Rosario en la nostra comunitat.

Ara quan ja ha acabat la seua peregrinació li donem gràcies a Déu i a ella per la llavor que ha fet col·laborant, tal i com deia Alicia Arnau en les Jornades Santantonianes, en fer que les celebracions parroquials es solemnitzaren amb la seua participació musical.

La vida és un caminar junts cap a la Casa del Pare i en ella es trobem a persones que, per gràcia de Déu, posen al servici dels demes el dons que el mateix Déu ens dona.

Dª Rosario va compartir en esta comunitat eixos dons i en estos moment és de justícia el reconèixer-ho.

Eixe caminar és com una simfonia i Dª Rosario fou amb la seua missió no sols una nota ben afinada sinó, podríem dir, un pentagrama on es disposaven les notes per a fer harmònicament un cant de lloança al Déu de la Vida.

Li demanem al Senyor que és la Bellesa suma que ara Dª Rosario puga fruir dels cants divinals on no fan falta assajos sino que eternament canten el àngels el Sant Sant Sant etern que sona com una musica celestial.

Que la Mare de Déu dels Dolors l’acompanye a la presència de Déu que cura els mals de la nostra peregrinació i que el Pare Sant Antoni, al que ella musicà li obriga pas entre els justos que floriran com la palma.

Descanse en pau

Emilio Úbeda, Rector de Canals

Mes informació en la pagina web de la Parroquia: http://vl.parroquiacanals.com/ha-faltat-da-rosario-ferrer/

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.