Hui comencen a treballar els primers 67 joves del programa Avalem Joves Plus de Xàtiva

Hui comencen a treballar els primers 67 joves del programa Avalem Joves Plus de Xàtiva

Un total de 100 joves menors de 30 anys podran treballar un any a l’Ajuntament de Xàtiva gràcies a una subvenció de més d’1 milió d’euros que arriba del Servef

Xàtiva, 3 d’agost de 2018.- Aquest matí, 67 joves s’han incorporat al seu nou lloc de treball a l’Ajuntament de Xàtiva. Formen part d’un total de 100 participants en el programa Avalem Joves Plus, pla del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (Servef) destinat a la contractació de persones joves, qualificades i no qualificades, per part d’entitats locals. Aquest programa del SERVEF, gràcies al qual Xàtiva ha rebut 1.056.774,72 euros de subvenció, té una triple finalitat: millorar l’ocupabilitat dels menors de 30 anys, proporcionar experiència laboral i posar en valor el talent jove a l’administració pública.

L’alcalde Roger Cerdà, el primer tinent d’alcalde, Miquel Lorente, la regidora de Recursos Humans, Empar Penadés i altres membres de l’equip de govern han rebut als 67 joves no qualificats que comencen hui la seua tasca com a empleats de l’Ajuntament durant un any, amb un salari equiparable al de qualsevol treballador municipal. Cerdà ha destacat que “la subvenció que ha rebut Xàtiva és superior al milió d’euros. L’esforç que ha fet el govern de la ciutat s’ha dut a terme amb l’objectiu que aquelles persones joves que estan demandant ocupació tinguen una primera oportunitat que els brinda l’administració. Estem satisfets pel treball realitzat i per ser la ciutat que més joves va a incorporar després de València capital”.

Els joves prestaran servei en distints departaments municipals com ara Parcs i Jardins, Agricultura, Benestar Social, Esports, Educació, Mobilitat, Igualtat o Participació Ciutadana. Dels 67 incorporats hui, el departament de Benestar Social acollirà 2 monitors d’educació i temps lliure, 2 auxiliars per al servei d’ajuda a domicili, 13 peons de la construcció, 18 peons d’obres públiques i un conductor d’autobús. Esports rebrà un mantenidor d’instal·lacions esportives. Hi haurà conserges per a Participació Ciutadana (1), Dona i Igualtat (2) i Educació (2). Mobilitat ocuparà 3 operaris per a la pintura de senyalització vial, mentre que Agricultura disposarà de 10 peons agrícoles i Parcs i Jardins, de 12 peons de jardineria.

Rocío Briones, directora general d’Ocupació i Formació, va presentar Avalem Joves Plus a Xàtiva el passat 23 de maig. El programa generarà 5.400 llocs de treball per a joves menors de 30 anys en tota la Comunitat Valenciana i disposarà d’una inversió de més de 100 milions d’euros, finançats gràcies al Fons de Garantia Juvenil de la Unió Europea.

Font: Ajuntament de Xàtiva

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

Nº de visitas año 2021

  • 1.991.184 Visitas