Huí de matí, directors dels centres educatius de Canals i el regidor d’Educació, ha mantingut una reunió de coordinació per a l’inici de curs.

Huí de matí, directors dels centres educatius de Canals i el regidor d’Educació, ha mantingut una reunió de coordinació per a l’inici de curs.

 

Huí de matí  directors de centres educatius han mantingut una reunió de coordinació amb el regidor d’educació Vicent Tornero i l’Educador Vicent Aparicio per coordinar l’inici de curs.

Els centres educatius i els mestres estan fent un gran esforç per complir en totes les mesures sanitàries i de seguretat previstes per minimitzar al màxim els riscos de contagi pel virus COVID-19. L’esforç fet pels centres garanteix la màxima presencialitat per part del alumnat. Durant la pròxima setmana s’iniciaran les classes presencials.

Per part de l’ajuntament s’ha informat de l’increment en les hores de neteja per part de l’empresa pública, que passarà a fer dos o tres intervencions -en el cas dels centres en menjador escolar.
A més s’ha informat que es dotarà per part de l’Ajuntament, a tots els centres educatius del municipi, de material sanitari i de protecció per ajudar en crear espais com més segurs millor.

Els centres educatius i la Policia Local vetlaran per garantir la seguretat en els accessos als centres, sobretot, els primers dies de curs. Demanem a l’alumnat i les seues famílies evitar, en la mesura de les possibilitats, l’ús de vehicles, i desplaçar-se als centres a peu o amb bicicleta, així com evitar aglomeracions. Es demana a les famílies evitar l’entrada als centres i sols fer-ho en cas de necessitat i prèvia autorització per part dels centres. Des de l’Ajuntament i des dels centres docents es demana la màxima comprensió en aquest inici de curs, així com consultar qualsevol dubte que sorgisca mitjançant els telèfons dels diferents centres educatius.

Cal agrair l’esforç que estan fent els i les docents per adaptar els centres a les necessitats. Des de l’Ajuntament estan donant, i donaran, el màxim suport perquè siga així per dotar de la màxima seguretat als xiquets i xiquetes i a tot el professorat.

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.