Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Hui, Divendres s’ha Celebrat el Pregó d’Inici de les Festes de Moros i Cristians a Canals 2023

Canals, 22 de setembre de 2023 – El dia de huí, Divendres 22, ha marcat el començament oficial de les esperades Festes de Moros i Cristians a Canals 2023. Les celebracions han estat inaugurades amb una espectacular cercavila i un emocionant pregó.

A les 20.00 hores, una cercavila ha recollit els banderins de cada comparsa, amb la participació de la Junta de l’Associació de Intercomparses de Canals i representants municipals, des de l’Ajuntament fins a l’avinguda Vicente Ferri, creant un ambient d’alegria i anticipació.

Seguidament, a les 20.30 hores, Chema Gómez, ha oferit un pregó apassionant que ha captivat els assistents, destacant la importància històrica i cultural de les Festes de Moros i Cristians de Canals.

La Banda de la Unió Musical Santa Cecília ha pres l’escenari després del pregó, interpretant amb habilitat la marxa mora i la marxa cristiana, omplint la nit d’emoció i música.

L’agenda de les festes inclou esdeveniments destacats com el Desfilada d’Alardos, programat per a les 12.00 hores, i una animada festa de Disco Mòbil que tindrà lloc a la Plaça Pont del Riu a partir de la 1.30 hores. Els ciutadans i visitants tenen l’oportunitat de gaudir de diverses activitats emocionants al llarg de tot el cap de setmana.

Amb l’inici de les festes de Moros i Cristians, Canals es prepara per a una setmana plena de diversió, música i tradició, oferint una experiència única per a tots els qui participen en aquestes celebracions especials.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.