Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Huí dijous, el Pare Noel Visitarà Canals per a Recollir Totes les Peticions dels Xiquets i les Xiquetes de Cara al Dia de Nadal

Hui és un dia màgic a Canals mentre ens preparem per rebre una visita especial. Aquest dijous, el Pare Noel farà una parada especial per recollir les peticions de tots els xiquets i xiquetes de la nostra estimada comunitat en preparació per al gran dia de Nadal.

L’esdeveniment començarà a les 18.00 hores a l’avinguda Vicente Ferri, en l’encreuament amb la plaça de la Constitució. Per a tots els assistents, una meravella visual espera amb l’espectacle de ball d’Urban Kids, que encantarà a tota la família i posarà a tothom a l’espera de l’arribada màgica del Pare Noel.

Cap a les 19.00 hores, just davant de les dependències de la Policia Local, donarem la benvinguda al Pare Noel amb una recepció especial. Els xiquets i les xiquetes tindran l’oportunitat de lliurar personalment les seves cartes i expressar els seus desitjos per al dia de Nadal. La màgia, la il·lusió i l’esperit festiu seran els protagonistes d’aquest moment tan especial per a la nostra comunitat.

Detalls de l’Esdeveniment:

  • Hora d’Inici: 18.00 hores.
  • Lloc: Avinguda Vicente Ferri, en l’encreuament amb la plaça de la Constitució.
  • Espectacle de Ball d’Urban Kids.
  • Recepció del Pare Noel: 19.00 hores, davant de les dependències de la Policia Local.

Vos esperem a tots per unir-nos a aquesta celebració plena de màgia i alegria. És una oportunitat única per crear records inoblidables i compartir l’esperit nadalenc amb la nostra meravellosa comunitat. ¡No faltis a aquest esdeveniment ple de sorpreses i alegries per a tothom!

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.