Pulsa «Intro» para saltar al contenido

I Concurs de Pintura a l’aire lliure Commemoració 9 d’Octubre

Bases
1. Podran participar els artistes que ho desitgen.
2.  Es concediran els següents premis:
a. Primer premi 400 euros.
b. Segon premi 200 euros.
3. Les obres premiades passaran a ser propietat de l’Ajuntament de Canals.
4. Tema obligatori: Oratori Borja, carrer 9 d’octubre, parc Calixte III i voltants de la torreta de Canals
5. Tècnica i dimensions lliures.
6. Solament es podrà presentar una obra per autor.
7. Els suports tindran obligatòriament la superfície monocroma i amb una textura llisa. Els suports hauran de ser el suficientment rígids per a la seua correcta manipulació i portaran sistema d’ancoratge per a la seua possible exposició.
8. El dia del concurs serà el dissabte, 3 d’octubre de 2009, en horari de 9:00 a 13:30 hores. L’organització estarà ubicada als voltants del torreó dels Borja de Canals. Hi haurà refrigeri durant el concurs als artistes. A les 13:30 hores i fins les 14 hores moment del fallo hi haurà un esmorzar-dinar de pica-pica per a tots els participants del concurs. Es segellaran obligatòriament els bastidors a l’inici del concurs. Les obres seran lliurades sense firmar i sense emmarcar amb un sobre al dors incloent les dades de l’artista al finalitzar l’horari del concurs.
9. Les inscripcions per al concurs son gratuïtes, s’acceptaran fins el divendres dia 2 d’octubre. Les inscripcions es faran en persona a la Casa de la Cultura, o per telèfon ( 96 224 02 14 / 96 224 23 27) o per e-mail, canalscultura @ gva.es. Serà imprescindible donar un telèfon de contacte.
10. El fallo del jurat es farà públic una volta finalitzat el concurs, cap a les 14 hores.
11. Es realitzarà una exposició amb les obres dels autors que ho desitgen (per a la seua possible venda) conjuntament amb les premiades. Exposant-se a la Sala d’Exposicions de la Casa de la Cultura de Canals del 8 al 16 d’octubre de 2009.
12.El Jurat estarà format per personalitats relacionades amb el mon de les Belles Arts i presidit per l’Alcalde-President de l’Ajuntament de Canals o Regidor en qui delegue.
13. L’organització garanteix la màxima cura de les obres i declina responsabilitat alguna pels possibles desperfectes que pogueren produir-se el temps que estiguen al seu càrrec.
14. L’organització es reserva el dret de modificar les presents bases, cancel·lar el concurs per causes meteorològiques o d’altres i/o declarar desert algun premi, si així ho considerara oportú per les circumstàncies sense previ avís.
15. La participació en aquest concurs implica la total acceptació de les presents bases.

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.