Pulsa «Intro» para saltar al contenido

II GRAN PREMI FEMENI – LA FORCA D’AIACOR

II GRAN PREMI FEMENI – LA FORCA D’AIACOR: ¡Èxit rotund en la segona edició!

Aiacor, 11 de maig de 2024- La segona edició del Gran Premi Femení – La Forca d’Aiacor, celebrada aquest dissabte a Aiacor-Canals, ha sigut un èxit rotund. La carrera, organitzada per La Forca Penya Ciclista, ha reunit a prop de 150 ciclistes provinents de diferents punts del territori espanyol.

Les participants han completat un circuit semiurbà de 70 quilòmetres amb 15 voltes, que incloïa un esprint puntuable a l’Alcúdia de Crespins i la meta final a Aiacor. La carrera ha estat molt disputada des de l’inici, amb un grup de favorites que s’ha destacat a les primeres voltes.

Triomf de Claudia Sánchez en el II GP La Forca d’Aiacor.

Claudia Sánchez, del Tenerife Bike point – La Sede Féminas, va ser la guanyadora del II Gran Premi la Forca d’Aiacor, organitzat pel PC LA Forca Aiacor. Susana Pérez Conejero (Massi) va acabar segona i Violeta Hernández (Abadiño) va completar el podi.

Pérez Conejero es va imposar en èlits i Sánchez, en Sub 23. Carla Bañuls (Teika) va guanyar en cadets; María Magdalena Deya (Valverde), en júniors; Noelia Sebastiá (Cárcer), en M30; Eva Sánchez (Sabater), en M40; i Elena Escolar (UPV), en M50. Pérez Conejero i María González (Valverde) es van emportar les MV.

Album de fotos amb mes de 700 fotos de la carrera

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.