Pulsa «Intro» para saltar al contenido

III fase de renovació i millora al carrer Calixte III

Este any s'estan realitzant nombroses obres importants pels carrers de Canals. Una d'aquestes obres ambicioses és la que comporta al carrer Calixte III a la pedania de la Torreta. El projecte té per objectiu la reparació i adequació de la xarxa de sanejament i la xarxa d'aigua potable al carrer Calixte III de la Torreta.

Des del departament d'Urbanisme de l'Ajuntament de Canals, es pretén realitzar la millora en la creació i adequació de la xarxa de sanejament de pluvials a la via pública. Es desitja realitzar la substitució de les instal·lacions actuals de xarxa de sanejament i aigua potable, transcorrent el sanejament pel centre del vial i l'aigua potable per les dues voreres de la via. Es realitzarà la substitució de canonades, vàlvules i escomeses. A més, es renovarà el paviment del carrer amb formigó imprès simulant la llamborda per deixar el mateix acabat estètic que es va realitzar en les dos anteriors fases. I també es canviarà la vorera de formigó.
El termini de realització de l'obra es preveu en dos mesos, amb un pressupost de 60.000 euros que millorarà l'evacuació d'aigües pluvials i residuals de la zona en la pedania de la Torreta de Canals

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.