Informacións Càritas

Estimats germans

Son anys difícils per a tots, i l’equip de Càritas es conscient del gran esforç que la nostra Parròquia, que la nostra comunitat fa, per a col·laborar, per ajudar, als mes necessitat, als mes febles de la nostra societat i per això vos donem les gracies.

Després de les vacances deguem reprendre el camí, la marxa,  deguem reprendre els projectes que ja estan en marxa i iniciar de nous i es per això, que el nostre equip de Càritas, el de la nostra parròquia, el dimarts 3 de setembre es reuní per avaluar el que hem fet fins ara i programar les noves actuacions, que sols es podran dur a terme amb la col·laboració i ajuda de tota la nostra comunitat parroquial.

Aquesta setmana es segon diumenge de mes i com tots sabem la col·lecta es destina per a les necessitats dels nostres germans mes necessitats.

Els últims anys amb motiu del Besamans de la nostra estimada Mare de Deu dels Dolors hem demanat una col·laboració especial per alguna causa solidaria, aquest any tan sols demanem que quan ens presentem davant la nostra estimada Mare, ho fem amb una ofrena d’un Quilo/Litre de alguns dels  aliments no pereceders qua habitualment tenim.

I per acabar, a mes a mes de agrair de nou la vostra estima per la gent que mes ho necessita ens agradaria fer-ho amb les paraules de San Agustí de Hipona que ens diu al seu Sermó 389 respecte als pobres.

El que tu vas donar ho va rebre Crist; ho va rebre qui et va donar què donar; ho va rebre qui al final se’t donarà a si mateix.

Sant Agustí, Sermó 389

http://vl.parroquiacanals.com/informacions-caritas/