Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Inversion de millores en les instal · lacions del pavelló Ricardo Tormo

El Pavelló RICARDO TORMO ha millorat les condicions tècniques de les instal · lacions implementant majors mesures de seguretat , per a garantia de tots els usuaris tant en esdeveniments esportius com espectacles o celebracions .

L'Ajuntament de Canals ha adjudicat l'obra " MESURES CORRECTORES PAVELLÓ POLIESPORTIU I D'USOS MÚLTIPLES FASE 2a " que conté els condicionants tècnics específics per al compliment de l'activitat d'usos múltiples per edificis de pública concurrència , segons el projecte redactat a l'efecte atenent a les directrius del Reglament General de Policia d'Espectacles Públics i la resta de normativa aplicable .
La superfície total de les instal · lacions és de 3.165,77 m2 distribuïts en : 780,77 m2 del soterrani , 1.717,54 m2 de la planta baixa i 667,46 m2 de les grades .
Sent l'aforament calculat per la densitat dels diferents tipus d'habitacles , per a activitat esportiva 997 persones i per a activitats d'espectacles 7501 persones .
Aquestes obres que s'iniciaran en els pròxims dies tindran una durada estimada de tres mesos , han estat adjudicades a l'empresa de Canals , Antogar Reforma, SL per un import total de 57.596 € I.V.A. inclòs.
El projecte comprèn fonamentalment la col · locació d'una escala metàl · lica , amb porta abatible , per a l'eixida d'emergència al lateral exterior de la cantonada dreta de la façana , que igual que la que es va col · locar en la primera fase , a la part posterior , possibilitarà la ràpida evacuació de la grada situada en aquesta zona , balises de senyalització per a visualització en penombra d'escales i passadissos , s'incrementará el nombre d'extintors , lluminàries d'emergència .
Properament també s'abordará la renovació total dels lavabos d'ús públic , l'estructura no ha estat remodelada des de la seua construcció .
Es pretén amb aquestes obres allargar la vida útil d'aquestes instal · lacions , i que els veïns de Canals puguem seguir gaudint de totes les activitats que s'hi desenvolupen .

Sé el primero en comentar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.