Pulsa «Intro» para saltar al contenido

Jornada 5 Copa Afsac

CIMG3886 (Copiar)

         Mini-jornada la que vam viure el darrer cap de setmana al poliesportiu municipal per a concloure la fase regular de la copa, degut a la incomparecència de Merengue i Huracan, curiosament els dos únics equips ja eliminats.

         Dels que sí es presentaren a jugar, destaquem una nova golejada d’un Habitat/P. Gandia que s’ha passejat pel seu grup tot i mostrant un estat de forma impressionant en aquesta competició. La revelació de la Copa Ferjuan/Dafne els espera en quarts. En canvi, el seu rival del dissabte I.J. Ballester se les vorà amb l’actual campió Madremia/Xispa’s.

         Un Ferjuan, per cert, que entra en quarts per la porta de darrere després de ser golejat front al ja esmentat Madremia/Xispa’s, que es proclama flamant campió del grup B. El conjunt taronja hagué d’esperar una carambola per a confirmar la seua continuïtat en el torneig.

         Tornant al grup A, Goldsport va assegurar la segona plaça després de la seua exigua victòria front a Bar Alcàntera en un duel tàctic i equilibrat. Malgrat la segona posició de grup de Goldsport, li correspon en quarts un rival d’aupa, el Ref. y Trab. Vert., en qui serà sense dubte el duel més atractiu dels quarts de final.

         Concloem el repàs de la darrera jornada de la fase de grups amb l’enfrontament més emocionant de la jornada entre Ref. y Trab. Vert. i Toni Llorens P. La derrota de Xapa i Pintura Ferjuan/Dafne la nit del divendres fou ben acollida per aquestes dues esquadres, donat que els primers es classificaven automàticament sense jugar i els segons ho farien en cas de victòria front a un rival que no s’hi jugava res en l’envit. Al remat, Ref. y Trab. s’imposà per cinc a un en un duel més emocionant del que diu el resultat donat que a poc per a la fi es mantenia la igualada en el lluminós.

         És tot, tornem el dissabte que ve amb els quarts de final. Comença l’hora de la veritat, el torneig del K.O. en estat pur, no s’ho perdeu. Fins aleshores.

Resultats:

Divendres 21: 10 Madremia Xispa’s- FerJuan 6-2

Divendres 22:00 Alcàntera – Goldsport 0-1

Dissabte 16:30 Huracan – T. Parra No presentat Huracan

Dissabte 17:20 Ref. y Trab – Toni Llorens 5-1

Dissabte 18:10 Transit – Merengue   No presentat Merengue

Dissabte 19:00 Habitat- I.J. Ballester   4-0

Pròxima jornada:

Quarts de final Copa

Habitat-Ferjuan

Goldsport – Ref. y Trab.

Madremia/Xispa’s – I.J. Ballester

T. Parra – Alcàntera

Horaris per confirmar, però tots dissabte de vesprada

Quintet ideal de la jornada:

Borredà (Goldsport)

Fran (Xispa’s Pub)

Adrián Belda (Ref. y Trab.)

Pablo Llorens (Habitat/P. Gandia)

Moha (Ref. y Trab.)

 

Classificacions:

GRUP A

1. Habitat 15+23
2. Goldsport 12+12
3. Alcàntera 9+2
4. I.J. Ballester 6-3
5. Transit Mobles 3-12
6. Merengue -9-22

GRUP B

1. Madremia/Xispa’s 13+16

2. T. Parra 12+9

3. Ref. y Trab 9+3
4. Fer-Juan/Dafne 6-11
5. Toni Llorens 4-4
6. Huracan -3-13

 

Sé el primero en comentar

Comenta la noticia

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.